Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Noise

Film, 2023, 90 minuten
Noise
Een man verhuist met zijn gezin naar de plek waar hij is opgegroeid. Als hij een oud ongeval onderzoekt waarbij zijn vader betrokken was, komen duistere familiegeheimen boven.
De film Noise is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 90 minuten. Psychologische thriller met Ward Kerremans ('Grond'), Sallie Harmsen ('Moloch') en Johan Leysen ('The American'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Noise is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Noise

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Nederlands (België) - Audiodescriptie;Nederlands (België) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands (België)

Meer zoals Noise

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

In His Shadow
Na de dood van hun vader staan twee halfbroers tegenover elkaar in een escalerend conflict met tragische gevolgen.
Two Hours to Kill
Nadat er een seriemoordenaar is gesignaleerd, ondervraagt een volhardende journalist reizigers op het plaatselijke treinstation. Hij ontdekt een verrassend moordcomplot.
Woodplum
Een groep kinderen vindt een baby in het bos en besluit het kind uit het weeshuis te houden door haar zelf op te voeden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!
İyi Adamın 10 Günü
Een advocaat die privédetective wordt, neemt een zaak van een vermist persoon aan, wat hem meesleept in een onverwachte en levensveranderende zoektocht.
Beast
Wanneer een weduwenaar en zijn tienerdochters worden achtervolgd door een woeste leeuw, wordt hun Zuid-Afrikaanse vakantie een wanhopig gevecht om te overleven.