Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Noise

Film, 2023, 90 minuten
Noise
Een man verhuist met zijn gezin naar de plek waar hij is opgegroeid. Als hij een oud ongeval onderzoekt waarbij zijn vader betrokken was, komen duistere familiegeheimen boven.
De film Noise is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 90 minuten. Psychologische thriller met Ward Kerremans ('Grond'), Sallie Harmsen ('Moloch') en Johan Leysen ('The American'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Noise is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Noise

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Nederlands (België) - Audiodescriptie;Nederlands (België) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands (België)

Meer zoals Noise

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
WILL
Twee jonge politieagenten worden verscheurd door de keuze tussen collaboreren of het verzet helpen in het door nazi's bezette Antwerpen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
From the Ashes
Op een strenge meisjesschool laait een mysterieuze brand op. Iedereen vraagt zich af of het een ongeluk was of brandstichting.
Leave the World Behind
Het familie-uitje naar een luxueus huurhuis neemt een onheilspellende wending wanneer een cyberaanval al hun apparaten uitschakelt en twee vreemden aan de deur verschijnen.