Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nobody Speak: Trials of the Free Press

Documentaire, 2017, 95 minuten
Nobody Speak: Trials of the Free Press
Hulk Hogans rechtszaak tegen Gawker Media werpt een licht op rijke, machtige figuren die persvrijheid ondermijnen om critici het zwijgen op te leggen.
De documentaire Nobody Speak: Trials of the Free Press is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 95 minuten. Deze documentaire van Brian Knappenberger werd genomineerd voor de juryprijs op het Sundance Film Festival van 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Nobody Speak: Trials of the Free Press is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nobody Speak: Trials of the Free Press op Moviemeter

Score: 2,79 van de 5

Wanneer Gawker Media een sekstape online plaatst met de voormalige professionele worstelaar Hulk Hogan, spant deze laatste een rechtszaak aan tegen de roddelsite. Deze rechtszaak verandert in een onderzoek naar hoe de rijken persvrijheid kunnen dwarsbomen om hun critici het zwijgen op te leggen. Hogan wint de zaak en Gawker Media en zijn oprichter Nick Denton gaan failliet. Daarnaast wordt een controversiële winnaar achter de schermen in de kijker gesteld: Silicon Valley durfkapitalist Peter Thiel.

Nobody Speak: Trials of the Free Press op IMDB

Score: 6,5 van de 10

The trial between Hulk Hogan and Gawker Media pitted privacy rights against freedom of the press, and raised important questions about how big money can silence media. This film is an examination of the perils and duties of the free press in an age of inequality.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Nobody Speak: Trials of the Free Press

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.