Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

No Regrets in Life

Tv-serie, 2022
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
De tv-serie No Regrets in Life is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Liu Kuan-ting en Annie Chen spelen de hoofdrol in dit romantische drama van de bekroonde regisseur Fung Kai. Geschikt voor 12 jaar en ouder. No Regrets in Life is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sentimenteel, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in No Regrets in Life

Regisseur

Meer zoals No Regrets in Life

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
Fanático
Als de grootste fan van een artiest probeert de persoonlijkheid van zijn idool aan te nemen, komt hij erachter dat het bestaan van een superster niet zo makkelijk is.
Zeytin Ağacı
Drie vrienden arriveren in een badplaats. Ze komen er in contact met hun spirituele zelf en worden plotseling geconfronteerd met onopgeloste trauma's uit hun familieverledens.
Café Minamdang
Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.
Twenty Five Twenty One
In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.