Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

No Good Nick

Tv-serie, 2019
No Good Nick
Het leven van een gezin staat op zijn kop als er een minderjarige oplichter voor de deur staat die beweert dat ze verre familie is.
De tv-serie No Good Nick is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder No Good Nick is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

No Good Nick op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A family finds their lives turned upside down when a young, street-smart grifter shows up on their doorstep, claiming to be a distant relative.

Acteurs in No Good Nick

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Nederlands;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals No Good Nick

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rilakkuma en Kaoru
Het leven van Kaoru is misschien wat gewoontjes, maar ze woont wel samen met een schattige, luie kamergenoot: haar pluizige speelgoedbeer Rilakkuma.
Lunatics
Deze mockumentary-serie volgt het bijzondere leven van zes excentrieke en soms obscene zonderlingen die hun eigen weg gaan.
Special
Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.
Huge in France
Om het contact met zijn zoon te herstellen, verhuist de Franse comedian Gad Elmaleh naar L.A. Daar ontdekt hij dat hij zijn roem en status heeft achtergelaten.
Kleine Bheem
De grenzeloze nieuwsgierigheid en buitengewone kracht van een onschuldige dreumes leiden tot kattenkwaad en avonturen in zijn kleine Indiase dorpje.