Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

No Good Nick

Tv-serie, 2019
No Good Nick
Het leven van een gezin staat op zijn kop als er een minderjarige oplichter voor de deur staat die beweert dat ze verre familie is.
De tv-serie No Good Nick is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder No Good Nick is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

No Good Nick op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A family finds their lives turned upside down when a young, street-smart grifter shows up on their doorstep, claiming to be a distant relative.

Acteurs in No Good Nick

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Nederlands;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals No Good Nick

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Tunes
True en haar vrienden zorgen voor lekkere, maffe beats in moderne muziekvideo's op de melodieën van klassieke kinderliedjes.
Family Reunion
Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.
Rabbids: Invasie
De wereld wordt overspoeld door reusachtige, baldadige konijnen die alles kapotmaken. We zullen ons moeten aanpassen, want ze zijn niet weg te krijgen!
Family Business
Als een onsuccesvolle ondernemer ontdekt dat Frankrijk wiet gaat legaliseren, gaat hij samen met zijn familie aan de slag om zijn slagerij om te toveren tot coffeeshop.
Hatchimals | Adventures in Hatchtopia
Deze speelse wezentjes kruipen uit hun ei en brengen in Hatchtopia vriendschap, plezier en levenslessen.