Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Voor Valentijn blikt Netflix terug op 'de eerste keer' met 10 mogelijke standjes

TV Het is bijna Valentijn, dus geen beter moment om nog eens aan de eerste keer te denken. Met wie was het ook alweer? Waarschijnlijk met Walter White. En waar? Op de zetel, in de bus, of zelfs tijdens de les. Hoe lang? Hmm, zo ongeveer een dag of drie, of ...
Datum: 7 februari 2018 07:33  |  Lees verder op Het Laatste Nieuws

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Touch of Evil
Een narcotica-agent op huwelijksreis krijgt het aan de stok met een dubieuze sheriff tijdens zijn onderzoek van een auto die ontplofte bij de Amerikaans-Mexicaanse grens.
Being Napoleon
Op de 200ste verjaardag van de Slag om Waterloo spelen duizenden enthousiastelingen de epische strijd na. Maar er kan maar één Napoleon zijn.
Life
In het belangrijkste universitaire medische centrum van Korea botsen de idealen en belangen van een patiëntgerichte SEH-arts en de nieuwe CEO van het ziekenhuis.
The Could’ve-Gone-All-the-Way Committee
Mensen leggen hun verhalen over gemiste kansen om seks te hebben voor aan objectieve experts. Deze oordelen of ze de stap hadden kunnen zetten of niet.
Mater
Een alleenstaande man van in de dertig kan het dominante gedrag van zijn moeder niet aan. Hij ontmoet een lesbisch koppel dat een kind wil en daar alles voor over heeft.