Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Voor Valentijn blikt Netflix terug op 'de eerste keer' met 10 mogelijke standjes

TV Het is bijna Valentijn, dus geen beter moment om nog eens aan de eerste keer te denken. Met wie was het ook alweer? Waarschijnlijk met Walter White. En waar? Op de zetel, in de bus, of zelfs tijdens de les. Hoe lang? Hmm, zo ongeveer een dag of drie, of ...
Datum: 7 februari 2018 07:33  |  Lees verder op Het Laatste Nieuws

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cam
Het account van een webcammeisje met een groeiende fangroep is overgenomen door een lookalike. Ze moet de mysterieuze dader vinden om haar identiteit terug te krijgen.
Westside
Negen aanstormende muzikanten delen het voetlicht in deze zeer persoonlijke realityserie over de ups en downs van het ten tonele brengen van een Hollywood-showcase.
Braqueurs
Na een onverwachte misstap wordt een team van bedreven roofovervallers uit Parijs gedwongen om een riskante overval te plegen voor een machtige misdaadorganisatie.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.