Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Voor Valentijn blikt Netflix terug op 'de eerste keer' met 10 mogelijke standjes

TV Het is bijna Valentijn, dus geen beter moment om nog eens aan de eerste keer te denken. Met wie was het ook alweer? Waarschijnlijk met Walter White. En waar? Op de zetel, in de bus, of zelfs tijdens de les. Hoe lang? Hmm, zo ongeveer een dag of drie, of ...
Datum: 7 februari 2018 07:33  |  Lees verder op Het Laatste Nieuws

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Drug King
Een onbeduidende smokkelaar uit Busan stort zich in de jaren 70 halsoverkop op de drugshandel. Hij groeit uit tot de belangrijkste exporteur van drugs naar Japan.
The Intent 2: The Come Up
Tijdens een reis naar Jamaica heeft een Londense bende het gemunt op een lid dat samenwerkt met een rivaliserende bende. Maar een van hen blijkt een undercoveragent.
Grace of Monaco
Grace Kelly is inmiddels prinses van Monaco. Terwijl ze een aanbod overweegt om haar carrière in Hollywood te hervatten, helpt ze haar land in een geschil met Frankrijk.
Gantz
Twee tieners belanden na hun dood in een appartement met een onheilspellende zwarte bal en moeten een bloederig spel spelen waarin ze op buitenaardse wezens jagen.
Tarzan
Deze prachtige Disney-bewerking van de klassieker van Burroughs over de aapman begint diep in het oerwoud als baby Tarzan geadopteerd wordt door een gorillafamilie.