Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 9 best bekeken Netflix films en series augustus 2019

Een overzicht van de top 9 best bekeken Netflix films, Netflix series en Netflix documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.be.

1
Op een eiland voor de kust van Engeland brengt een 15-jarige uit LA de zomer door in het huis waar haar moeder opgroeide. Ze krijgt een band met een mysterieus paard.
2
‘Spirit: hengst van het Woeste Westen’ is het boeiende verhaal van een wilde, jonge mustang die zijn vrijheid probeert terug te krijgen en zijn geboorteland wil redden.
3
John Wayne schittert in deze met een Oscar bekroonde film over de invasie op D-day tijdens de Tweede Wereldoorlog en de beide partijen die om de overwinning streden.
4
Een groep vreemdelingen wordt gegrepen en ter dood veroordeeld en... ze moeten een persoon kiezen die gespaard zal worden.
5
Een politie-inspecteur en een excentrieke nieuwe aanklager onderzoeken een reeks gruwelijke misdaden en enge voorvallen in een afgelegen dorpje aan de rand van een bos.
6
Vandaag is een belangrijke dag voor je. Ash, Pikachu en al hun vrienden komen samen om deze met je te vieren. Op nog een jaar Pokémon vangen!
7
Een talentvolle ingenieur ontvlucht zijn sobere roots en vindt rijkdom en succes onder de Kopenhaagse elite. Maar de trots die hem drijft, dreigt hem ten val te brengen.
8
Volg onze held Sinbad, die met zijn loyale hond Spike en de prinses Marina de strijd aangaat om het leven van zijn beste vriend Proteus te redden.
9
Het valt voor rolschaatser Luna niet mee om te verhuizen naar een ander land, maar ze wil er het beste van maken, met nieuwe vrienden en een nieuwe vorm van rolschaatsen.

Datum: 6 september 2019 12:03  |  OpNetflix.be

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

October Faction
Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben.
The Ghost Bride
Malakka, eind 19e eeuw. Li Lan komt in het hiernamaals terecht en raakt verwikkeld in een mysterie rond de sinistere overleden zoon van een rijke familie.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Een nieuwsgierige Gwyneth Paltrow neemt samen met haar goop-team psychedelica, de werking van energie en andere uitdagende wellnessthema's onder de loep.
Rise of Empires: Ottoman
De Ottomaanse sultan Mehmet II voert een epische strijd om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel en beïnvloedt eeuwenlang de geschiedenis.
Modo Avião
Als Ana, een influencer, met haar auto een botsing krijgt terwijl ze belt, wordt ze naar de boerderij van haar norse opa gebracht en tot een digitale detox gedwongen.