Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 9 best bekeken Netflix films en series augustus 2019

Een overzicht van de top 9 best bekeken Netflix films, Netflix series en Netflix documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.be.

1
Op een eiland voor de kust van Engeland brengt een 15-jarige uit LA de zomer door in het huis waar haar moeder opgroeide. Ze krijgt een band met een mysterieus paard.
2
‘Spirit: hengst van het Woeste Westen’ is het boeiende verhaal van een wilde, jonge mustang die zijn vrijheid probeert terug te krijgen en zijn geboorteland wil redden.
3
John Wayne schittert in deze met een Oscar bekroonde film over de invasie op D-day tijdens de Tweede Wereldoorlog en de beide partijen die om de overwinning streden.
4
Een groep vreemdelingen wordt gegrepen en ter dood veroordeeld en... ze moeten een persoon kiezen die gespaard zal worden.
5
Een politie-inspecteur en een excentrieke nieuwe aanklager onderzoeken een reeks gruwelijke misdaden en enge voorvallen in een afgelegen dorpje aan de rand van een bos.
6
Vandaag is een belangrijke dag voor je. Ash, Pikachu en al hun vrienden komen samen om deze met je te vieren. Op nog een jaar Pokémon vangen!
7
Een talentvolle ingenieur ontvlucht zijn sobere roots en vindt rijkdom en succes onder de Kopenhaagse elite. Maar de trots die hem drijft, dreigt hem ten val te brengen.
8
Volg onze held Sinbad, die met zijn loyale hond Spike en de prinses Marina de strijd aangaat om het leven van zijn beste vriend Proteus te redden.
9
Het valt voor rolschaatser Luna niet mee om te verhuizen naar een ander land, maar ze wil er het beste van maken, met nieuwe vrienden en een nieuwe vorm van rolschaatsen.

Datum: 6 september 2019 12:03  |  OpNetflix.be

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Spy
In de jaren 60 gaat de Israëlische geheim agent Eli Cohen undercover in Syrië op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad.
The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura vertelt over de oprichting van Studio Ponoc, de creatieve principes en de inspiratie voor de drie korte Modest Heroes-films.
Öldür Beni Sevgilim
Een koppel met geldproblemen wordt uit elkaar gedreven, maar ze winnen de loterij en besluiten samen te blijven. Tot de dood hen scheidt.
Archibald en het grote leven
Het zorgeloze kuiken Archibald vergeet soms zijn klusjes te doen, maar hij vergeet nooit om plezier te maken. Het leven is immers een avontuur!
Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Een broer en zus die zonder ouders onderwater leven. Een jongen met een zware allergie voor eieren. Een man, onzichtbaar voor de samenleving. Drie korte animatieverhalen.