Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 7 best bekeken Netflix Original films en series maart 2024

Een overzicht van de top 7 best bekeken Netflix Original films, Netflix Original series en Netflix Original documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.be.

1
Zijn naam is Kevin Tapia. Maar in Europa staat hij bekend als 'Baby Bandito'. Dit is het verhaal van de skater die in Chili de overval van de eeuw pleegde.
2
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
3
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
4
Izi wil graag weg uit The Kitchen, een van de laatste flatwijken in Londen. Maar wanneer de jonge Benji in zijn leven komt, staat hij voor een aantal moeilijke beslissingen.
5
Om de voogdij over zijn dochter te behouden, laat een wanhopige MMA-vechter een grote wedstrijd schieten en racet hij door Berlijn om op haar verjaardagsfeestje te raken.
6
Drie beste vrienden kampen met het leven als twintigers in Mumbai, waar romantiek, ambitie en liefdesverdriet botsen met hun verslaving aan sociale media.
7
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?

Datum: 2 april 2024 21:41  |  OpNetflix.be

Meer Netflix nieuws

VS Netflix
19 april 2024 | Knack
Wall Street: Netflix vs. Paramount
19 april 2024 | Tijd

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Moon — Deel 2: The Scargiver
De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.