Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 15 best bekeken Netflix Original films en series november 2023

Een overzicht van de top 15 best bekeken Netflix Original films, Netflix Original series en Netflix Original documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.be.

1
Na een noodlanding op aarde proberen twee koninklijke buitenaardse tieners door te gaan voor mensen om te ontsnappen aan intergalactische premiejagers.
2
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
3
Een populaire influencer stort zich halsoverkop in het leven van vier vrouwen die op zoek zijn naar de waarheid over haar geboorte - en naar wraak.
4
Een professionele dief is moe van het vluchten en besluit te stoppen, maar doet nog één makkelijke, laatste klus met haar partner in crime en een temperamentvolle nieuwe chauffeur.
5
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
6
Federale agenten moeten creatief te werk gaan om de code te kraken in een onderzoek naar een grote overval.
7
Op een eiland voor de kust van Engeland brengt een 15-jarige uit LA de zomer door in het huis waar haar moeder opgroeide. Ze krijgt een band met een mysterieus paard.
8
De onverschrokken bergbeklimmers Ueli Steck en Dani Arnold gaan een dodelijke rivaliteit aan om snelheidsrecords te vestigen op de grote noordwanden van de Zwitserse Alpen.
9
Een familie die een schokkend geheim verbergt, begint opnieuw in Madrid. Nieuwe relaties bemoeilijken hun plannen en het verleden begint hen in te halen.
10
Na een jaar zijn Raquel en Ares herenigd tijdens een zwoele strandreis. Kan hun liefde alles overwinnen ondanks vriendschappelijke flirts en nieuwe onzekerheden?
11
Twaalf juryleden, elk met hun eigen problemen, moeten beslissen over het lot van een vrouw die ervan wordt beschuldigd haar beste vriendin en dochter te hebben vermoord.
12
De inbreker achter de diefstal in het Musée d'Art Moderne in Parijs in 2010 vertelt in zijn eigen woorden hoe hij de grootste kunstroof uit de geschiedenis van Frankrijk pleegde.
13
Een bevooroordeelde man krijgt een koekje van eigen deeg als hij wakker wordt in een wereld waar vrouwen de baas zijn en ruzie krijgt met een machtige vrouwelijke auteur.
14
Een talentvolle, voyeuristische hacker wordt in een gevaarlijk onderzoek gestort wanneer haar buurvrouw, een sekswerker, een weekendje weggaat.
15
Wanneer een mol in een inlichtingeneenheid de dood van een undercoverspion veroorzaakt, gaat een geharde agent onvermoeibaar achter hem aan om wraak te nemen.

Datum: 2 december 2023 06:12  |  OpNetflix.be

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A través de mi ventana 3: A través de tu mirada
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.