Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 13 best bekeken Netflix films en series maart 2024

Een overzicht van de top 13 best bekeken Netflix films, Netflix series en Netflix documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.be.

1
De ruige rock-'n-roller Freddy De Vadder is op de vlucht en houdt zich schuil in een excentriek dorpje in West-Vlaanderen. Maar de plaatselijke spanningen lopen op.
2
Zijn naam is Kevin Tapia. Maar in Europa staat hij bekend als 'Baby Bandito'. Dit is het verhaal van de skater die in Chili de overval van de eeuw pleegde.
3
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
4
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
5
Izi wil graag weg uit The Kitchen, een van de laatste flatwijken in Londen. Maar wanneer de jonge Benji in zijn leven komt, staat hij voor een aantal moeilijke beslissingen.
6
Terwijl Malin door de bossen van Zweden rijdt, wordt ze gevolgd door een man in een jeep. Ze wordt gekidnapt en opgesloten in een kelder.
7
Om de voogdij over zijn dochter te behouden, laat een wanhopige MMA-vechter een grote wedstrijd schieten en racet hij door Berlijn om op haar verjaardagsfeestje te raken.
8
Kath bereidt zich voor om te trouwen met Kel, een verkoper van fijne vleeswaren. Haar dochter Kim komt weer thuis wonen, teleurgesteld over haar kersverse huwelijk.
9
De stoere Akkie zit in groep acht en is gek op voetbal. Maar dan wordt Akkie ziek. Als ze misschien het voetbaltoernooi zal missen, bedenkt Joep een cool plan voor haar.
10
Een vrouw wil haar vriend bevrijden die betrokken raakte bij een Chileense staatsgreep en meldt zich vrijwillig aan bij het gevangenenkamp dat de schijn wekt een commune te zijn.
11
Drie beste vrienden kampen met het leven als twintigers in Mumbai, waar romantiek, ambitie en liefdesverdriet botsen met hun verslaving aan sociale media.
12
Deze heerlijke familiefilm, die is geïnspireerd op de serie Our Gang van Hal Roach, gaat over de streken van de grappigste belhamels aller tijden.
13
Wat begon als een onschuldige weddenschap eindigt in een wilde achtervolging. De tweeling wordt zelfs beschuldigd van diefstal en van school gestuurd.

Datum: 2 april 2024 21:41  |  OpNetflix.be

Meer Netflix nieuws

VS Netflix
19 april 2024 | Knack
Wall Street: Netflix vs. Paramount
19 april 2024 | Tijd

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Moon — Deel 2: The Scargiver
De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.