Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top 10 best bekeken Netflix films en series april 2023

Een overzicht van de top 10 best bekeken Netflix films, Netflix series en Netflix documentaires in de afgelopen maand op OpNetflix.be.

1
Terwijl Malin door de bossen van Zweden rijdt, wordt ze gevolgd door een man in een jeep. Ze wordt gekidnapt en opgesloten in een kelder.
2
Om te bewijzen dat iedereen er mag zijn, geeft de Texaanse Willowdean zich op voor een lokale schoonheidswedstrijd, georganiseerd door haar moeder, zelf ex-winnares.
3
Tussen 1987 en 2003 vestigde Michel Fourniret zijn naam als Frankrijks meest beruchte moordenaar. Maar zijn vrouw was een raadsel: was ze een pion of was ze medeplichtig?
4
Voormalige rivalen werden vrienden en gaan opnieuw de strijd aan als de Student of the Year-award op het spel staat, met een beurs voor een Ivy League-universiteit.
5
In deze film met een jaren 80-soundtrack stort Taylors leven in als ze ontdekt dat de verloofde van haar zus Maddie haar eigen knappe vakantieliefde is.
6
Een verloofde moderedactrice en een vrouwelijke dakwerker beginnen een turbulente affaire die hun leven overhoop dreigt te halen.
7
Als Melissa mag dansen in de videoclip van een bekende rapper doet ze iets doms. Om haar onzekerheid te verbergen slikt ze stiekem XTC. Het blijft niet bij één pilletje.
8
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.
9
In een angstaanjagende toekomst worden de tieners Katniss en Peeta gevraagd voor een tv-programma waarin jonge concurrenten een gevecht op leven en dood moeten voeren.
10
Een moeder verbergt een mysterieus verleden en leeft samen met haar dochter als naamloze voortvluchtige. De twee leven in hotels en zien alle anderen als een bedreiging.

Datum: 2 mei 2023 16:20  |  OpNetflix.be

Meer Netflix nieuws

VS Netflix
19 april 2024 | Knack
Wall Street: Netflix vs. Paramount
19 april 2024 | Tijd

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Moon — Deel 2: The Scargiver
De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.