Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Te zien op Netflix: film van familie Verheyen met Antwerpse campus als set

Bittersweet Sixteen is vanaf zondag 31 juli te zien op Netflix. De Vlaamse film is van de hand van de familie Verheyen. De Antwerpse campus van de Karel de Grote-Hogeschool deed vorig jaar dienst als ...
Datum: 30 juli 2022 13:44  |  Lees verder op Gazet van Antwerpen

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.