Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Netflix s'offre une nouvelle série signée Ryan Murphy

La plateforme de SVOD a commandé deux saisons de "The Politician", une comédie co-créée par Ryan Murphy, Brad Falchuk et Ian Brennan, rapporte Deadline. Netflix était en concurrence avec Hulu et Amazon pour la diffusion. Ben Platt, vu notamment dans ...
Datum: 7 februari 2018 02:01  |  Lees verder op RTBF

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Storage Wars: Northern Treasures
Een bonte verzameling voddenboeren in Canada biedt op de veelal onbekende inhoud van in beslag genomen en verlaten opslagruimtes.
Squeamish!
Deze realityserie duikt in de wetenschap achter de dingen en het gedrag waarvan je kippenvel krijgt, zoals onnatuurlijke lichaamsbewegingen en het eten van insecten.
Mob Psycho 100
Er is een organisatie die mediums bij elkaar zoekt voor misdadige doeleinden. De krachtige Mob probeert echter alleen maar de hoofdrol in zijn eigen leven te spelen.
Explained
In deze onderrichtende Vox-serie komen vele onderwerpen aan bod, zoals de opkomst van cryptovaluta, waarom diëten gedoemd zijn te mislukken en de wilde wereld van K-pop.
Lords and Ladles
De drie Ierse topchefs Derry Clarke, Catherine Fulvio en Paul Flynn begeven zich naar vorstelijke landhuizen om traditionele banketten te reproduceren.