Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Netflix se paye Ryan Murphy, producteur de renom

14/02/18 à 14:41 - Mise à jour à 14:40 Ted Sarandos, directeur de contenu chez Netflix, a déjà encensé sa nouvelle recrue: "Les séries de Ryan Murphy ont influencé l'air du temps, réinventé les genres et changé le cours de l'histoire de la ...
Datum: 15 februari 2018 01:04  |  Lees verder op Focus Vif

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Alex Strangelove
Het plan van middelbarescholier Alex Truelove om zijn maagdelijkheid te verliezen aan zijn knappe vriendin Claire gaat mis wanneer hij de net zo innemende Elliot ontmoet.
Ali's Wedding
Nadat de zoon van een Irakese geestelijke in Melbourne een leugentje om bestwil vertelt dat uit de hand loopt, moet hij kiezen tussen familieverplichtingen en zijn hart.
The Hollow
Drie tieners proberen samen de weg naar huis te vinden nadat ze wakker zijn geworden in een vreemde wereld met magische portalen, lastige puzzels en boosaardige beesten.
The Staircase
Was het een ongeluk of moord? Na de mysterieuze dood van zijn vrouw wordt het leven van schrijver Michael Peterson onder de loep genomen.
Treehouse Detectives
Wat is er gebeurd met de sneeuwman? En waar zijn alle rupsen naartoe? Broer en zus beer zijn een team detectives dat alle mysteries in hun buurt oplost.