Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Netflix laat Cannes definitief links liggen: 'Vrezen voor onrespectvolle behandeling'

Op het 71ste filmfestival van Cannes zal geen enkele Netflix-film te zien zijn, ook niet buiten competitie. De streaminggigant heeft laten weten dat ze al haar inzendingen terugtrekt. In totaal gaat het om vijf films, waaronder Norway, de film van Paul ...
Datum: 12 april 2018 12:34  |  Lees verder op focus.knack.be

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cargo
Te midden van een verschrikkelijke pandemie zoekt een vader in de wildernis van Australië naar iemand die bereid is zijn dochtertje, een baby, te beschermen en verzorgen.
Spivak
Het gaat de schrijver Wally Spivak niet bepaald voor de wind tot wanneer hij een verloofd stelletje ontmoet en een nieuwe kijk op het leven krijgt.
Amo
Ondanks het aangescherpte drugsbeleid van de Filipijnse overheid breidt middelbarescholier Joseph zijn drugshandeltje uit en pleegt zijn oom corruptie als politieagent.
Paheli
Traditionele Indiase folklore komt tot leven in deze betoverende film die is gebaseerd op een verhaal van Statwart Vijaydan Detha.
E il cibo va
Bourgondiërs en experts volgen hoe de Italiaanse keuken in Amerika terecht is gekomen en zich daar heeft ontwikkeld. Ze gaan in op de herkomst, verspreiding en erfenis.