Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Netflix gaat ‘Tabula rasa’ wereldwijd verspreiden

De reeks ‘Tabula rasa’, eind vorig jaar een kijkcijferhit met gemiddeld 1,25 miljoen kijkers op Eén, wordt vanaf donderdag wereldwijd verspreid via Netflix. Dat maakt ZDF Enterprises bekend. Met uitzondering van Duitsland, waar de reeks nu op ZDF te ...
Datum: 15 maart 2018 04:34  |  Lees verder op Standaard

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Meridian
In het Los Angeles van 1947 leidt de verdwijning van vier mannen, waaronder zijn rechercheur, een politiecommandant naar een grot waar hij een griezelige ontdekking doet.
The Stranger
Een voortvluchtige nazi probeert in Connecticut zijn identiteit verborgen te houden voor zijn naïeve nieuwe vrouw terwijl een vastbesloten nazi-jager hem achterna zit.
Father of the Year
Een discussie tussen twee dronken studenten over de vraag wiens vader zou winnen in een gevecht leidt tot chaos wanneer de vaders de uitdaging serieus nemen.
Dark Tourist
Van een nucleair meer tot een spookachtig bos, journalist David Farrier bezoekt wereldwijd ongebruikelijke, en vaak macabere, toeristische plekken.
Lockup: Extended Stay
Deze documentairereeks biedt een kijk in het dagelijkse leven van gevangenen en bewakers in verschillende Amerikaanse gevangenissen.