Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

'Lost in Space' uit 1965 krijgt een Netflix herwerking, en die oogt wel érg spectaculair

TV Netflix gaat in de toekomst nóg meer inzetten op sciencefiction en de nieuwste exponent daarvan is 'Lost in Space'. De spectaculaire reeks is vanaf 13 april te zien op Netflix. De nieuwste scifi-serie van Netflix is gebaseerd op het gelijknamige 'Lost ...
Datum: 7 maart 2018 07:47  |  Lees verder op HLN

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Alex Strangelove
Het plan van middelbarescholier Alex Truelove om zijn maagdelijkheid te verliezen aan zijn knappe vriendin Claire gaat mis wanneer hij de net zo innemende Elliot ontmoet.
Ali's Wedding
Nadat de zoon van een Irakese geestelijke in Melbourne een leugentje om bestwil vertelt dat uit de hand loopt, moet hij kiezen tussen familieverplichtingen en zijn hart.
The Hollow
Drie tieners proberen samen de weg naar huis te vinden nadat ze wakker zijn geworden in een vreemde wereld met magische portalen, lastige puzzels en boosaardige beesten.
The Staircase
Was het een ongeluk of moord? Na de mysterieuze dood van zijn vrouw wordt het leven van schrijver Michael Peterson onder de loep genomen.
Treehouse Detectives
Wat is er gebeurd met de sneeuwman? En waar zijn alle rupsen naartoe? Broer en zus beer zijn een team detectives dat alle mysteries in hun buurt oplost.