Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

‘Godzilla Minus One’ op Netflix is beter, dramatischer, donkerder en gelaagder dan al die Amerikaanse Godzillaflicks van afgelopen jaren

Wij keken op Netflix naar ‘Godzilla Minus One’ en zagen de beste Godzillafilm van het afgelopen decennium: ‘Godzilla is veel méér dan een reusachtig monster dat tot uwer vermaak graag mensen onder z’n ...
Datum: 16 juni 2024 01:30  |  Lees verder op humo.be

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.