Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gentenaar John (42) schittert in een van de populairste Netflix-programma’s van het moment: “Er komt een lawine op me af”

Een Gentse glaskunstenaar schittert momenteel in een van de populairste realityseries ter wereld. In ‘Blown Away’ op Netflix neemt John Moran (42) het op tegen negen collega’s. En wat meer is: de arti ...
Datum: 7 augustus 2022 06:30  |  Lees verder op Gazet van Antwerpen

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Those Who Wish Me Dead
Een door haar verleden achtervolgde smoke-jumper leidt een getraumatiseerde jongen door bliksemstormen, bosbranden en ruw terrein om hem te redden van een stel moordenaars.
The Little Things
In het LA van de jaren 90 werkt een hulpsheriff samen met een detective om een seriemoordenaar op te sporen. Hun persoonlijke verschillen zouden alles echter kunnen doen ontsporen.
Wonder Woman 1984
Terwijl geheime superheldin Diana Prince in het Smithsonian werkt, ontdekt ze de ongelofelijke krachten, zowel goede als kwade, van een mysterieus artefact.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.