Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

‘Dahmer’ op Netflix kon een veel betere serie zijn, als de makers de platgetreden true crime-paden hadden durven te ontwijken

Het zijn lastige tijden voor wie Jeffrey heet: Amazon-chef Bezos staat de laatste tijd vooral bekend als slechtste baas ter wereld, het ...
Datum: 26 september 2022 04:31  |  Lees verder op humo.be

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fantasía
Aan boord van het cruiseschip Fantasía herbeleeft een bejaarde documentairemaker mooie herinneringen samen met zijn zus en zijn ouders. De tijd staat niet stil.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Ad Astra
De reis naar Mars van een astronaut verandert in een moeizame missie om zijn vermiste vader te vinden en een zoektocht naar antwoorden in de ruimte en in zichzelf.
Six Minutes To Midnight
Een Britse geheim agent infiltreert in een Engelse kostschool voor dochters van hooggeplaatste nazi's. Hij wordt hoofdverdachte in een moordzaak.