Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

No Pressure

Film, 2024, 112 minuten
No Pressure
Nadat ze is misleid om alles te laten vallen om de boerderij van haar oma te redden, valt Oliwia, een chef-kok uit de grote stad, voor een knappe boer die een geheim verbergt.
De film No Pressure is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 112 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. No Pressure is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Feelgood, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in No Pressure

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels;Frans - Audiodescriptie;Pools - Audiodescriptie;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals No Pressure

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love, Divided
Valentina is een jonge pianiste die een nieuw leven begint. Haar buurman David is een uitvinder die niet van lawaai houdt. Een flinterdunne muur wakkert wederzijdse passie aan.
The Tearsmith
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.
Zero to Hero
Als een aspirant-rockzanger zijn beroemde sertanejo lookalike moet vervangen, staat hij voor een ingrijpende keuze: zijn eigen identiteit verliezen of zijn hart volgen.
Murder Mubarak
Wanneer een fitnesstrainer wordt vermoord in een eliteclub in Delhi, moet een sluwe rechercheur de duistere geheimen van de ultrarijke leden ontrafelen om de moordenaar te vinden.
Irish Wish
Maddies droomman staat op het punt om met haar beste vriendin te trouwen, maar een wens voor ware liefde op een eeuwenoude steen in Ierland verandert haar lot op magische wijze.