Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Nazi Concentration Camps

Documentaire, 1945, 58 minuten
Nazi Concentration Camps
We zien schokkende beelden van naziconcentratiekampen na de bevrijding, waaronder Buchenwald en Ohrdruf. Generaal Eisenhower dwong de lokale bevolking dit te aanschouwen.
De documentaire Nazi Concentration Camps is uitgebracht in 1945 en duurt 58 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nazi Concentration Camps op Moviemeter

Score: 3,68 van de 5

Dit is de officiële documentaire, samengesteld uit meer dan 80.000 feet (25.000 meter) film, geschoten door geallieerde militaire fotografen en cameramannen in de Duitse concentratiekampen onmiddellijk na de bevrijding. Het beeldmateriaal is van kamp-naar-kamp opgenomen om een duurzaam objectief bewijs te bieden en om de verschrikkingen te tonen waarvan de bevrijders getuige waren. Soms wordt ook de nadruk gelegd op het humanitaire werk in de kampen door de geallieerden. Opmerkelijk is dat de gesproken presentatie enkel verwijst naar de nationaliteit van de slachtoffers en er geen enkele verwijzing gemaakt worden naar de vermelding of het al dan niet joden waren.

Nazi Concentration Camps op IMDB

Score: 7,9 van de 10

This film is the official documentary report compiled from over 80,000 feet of film shot by Allied military photographers in the German concentration camps immediately after liberation. The footage is a camp-by-camp record taken in order to provide lasting objective proof of the horrors the liberators witnessed. Some emphasis is also placed on the humanitarian work done in the camps by the liberators. Remarkably, the narration refers to the camp victims according to their country of origin only, and no mention of Jews is made.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Nazi Concentration Camps

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crime Scene: The Times Square Killer
In het New York van de jaren 70 jaagt de 'Torso Killer' op vrouwen om zijn fantasieën te bevredigen terwijl hij de politie ontwijkt. Een docuserie over duistere misdaad.
WWII in Color: Road to Victory
Aangrijpend historisch beeldmateriaal en deskundig commentaar bieden diepgaande inzichten in de leidende figuren en beslissende keerpunten in de Tweede Wereldoorlog.
Basically, Johnny Moped
De aankomende punklegende Paul Halford, bekend als Johnny Moped, en zijn band komen tot hun recht in deze documentaire waarin ze hun wilde jaren 70 opnieuw beleven.
5 Seconds Of Summer: So Perfect
Deze vier Australiërs zijn niet zomaar een boyband. Deze documentaire volgt de opkomst van de poppunkrockers 5 Seconds of Summer en hun wilde tourneeleven.
Puff: Wonders of the Reef
Een babykogelvis reist door een wonderlijke, microwereld vol fantastische wezens terwijl hij een huisje zoekt in het Groot Barrièrerif.