Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

National Parks Adventure

Documentaire, 2016, 42 minuten
National Parks Adventure
Deze documentaire, becommentarieerd door Robert Redford, is een reis door de ontzagwekkende landschappen, historie en ongetemde wildernis van Amerika's nationale parken.
Deze documentaire is Meeslepend, Visionair

National Parks Adventure op IMDB

Coinciding with the National Parks Centennial, National Parks Adventure celebrates America's natural wonders. Narrated by Robert Redford, it follows a trio of adventurers and revisits Roosevelt and Muir's camping trip when the Park System was born.

Director:

Acteurs in National Parks Adventure

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals National Parks Adventure

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Follow Me
Een filmmaker wil online rijk en beroemd worden. Hij reist de wereld over om de kneepjes van het vak te leren van beïnvloeders op social media.
Dogs
Deze zes intieme verhalen gaan nader in op de blijvende emotionele band die zich vormt tussen honden en hun verzorger, ongeacht de omstandigheden.
Vai Anitta
Kijk mee achter de schermen bij Braziliaanse popster Anitta en haar vrienden en familie. Ze probeert elke maand een nieuw nummer en een nieuwe muziekvideo te maken.
Chaos on the Bridge
William Shatner heeft deze documentaire geschreven en geregisseerd en vertelt het ware verhaal achter de scènes over het ontstaan van Star Trek: The Next Generation.
They’ll Love Me When I’m Dead
Acteurs, crewleden en andere betrokkenen bespreken de tumultueuze totstandkoming van The Other Side of the Wind, de laatste, onafgemaakte film van Orson Welles.