Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman

Tv-serie, 2018
My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman
In deze maandelijkse talkshow nodigt de nieuwsgierige tv-legende David Letterman fascinerende persoonlijkheden uit voor diepte-interviews en uitstapjes.
De tv-serie My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman op IMDB

Score: 8 van de 10

My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman is a TV series starring David Letterman, George Clooney, and Tina Fey. Comedian David Letterman interviews people he finds fascinating.

Trailer

Acteurs in My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Kaali Kaali Ankhein
Een man begeeft zich op glad terrein om zijn leven terug te krijgen wanneer de dochter van een invloedrijke politicus uit alle macht probeert hem voor zich te winnen.
Archive 81
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.