Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Little Pony : Les amies, c'est magique

Tv-serie, 2011, 2.020.711 beoordelingen
My Little Pony : Les amies, c'est magique
Kom mee naar het betoverende land Equestria waar eenhoorn Twilight Sparkle en haar vriendjes avonturen beleven en waardevolle lessen over vriendschap krijgen.
De tv-serie My Little Pony : Les amies, c'est magique is uitgebracht in 2011. Voor Hasbro is dit verhaal over pony's een van de meest bekeken series die allerlei fans aantrekt. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Little Pony : Les amies, c'est magique op IMDB

Score: 8 van de 10

After learning that her friends, as well as herself, are the magical Elements of Harmony, studious unicorn Twilight Sparkle is sent by her mentor, Princess Celestia, to Ponyville to study the magic of friendship with help from her friends.

Acteurs in My Little Pony : Les amies, c'est magique

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Engels

Meer zoals My Little Pony : Les amies, c'est magique

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hollow
Drie tieners proberen samen de weg naar huis te vinden nadat ze wakker zijn geworden in een vreemde wereld met magische portalen, lastige puzzels en boosaardige beesten.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
The Adventures of Chuck & Friends
Chuck is een creatieve dromer en doener met de wereld aan z'n wielen! Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.