Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Holo Love

Tv-serie, 2020
My Holo Love
Een eenzame vrouw vindt onverwachts liefde als ze een band krijgt met een mensachtig hologram dat er precies zo uitziet als zijn briljante schepper.
De tv-serie My Holo Love is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder My Holo Love is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Holo Love op IMDB

Score: 8 van de 10

A successful woman, who has aphasia and this inability to recognize faces interferes with her social life.

Acteurs in My Holo Love

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals My Holo Love

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Into the Night
Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.
Extracurricular
Een voorbeeldige middelbarescholier belandt in een wereld van misdaad. Als een klasgenote interesse opvat voor zijn geheim, komt zijn dubbelleven op zijn kop te staan.
Hi Bye, Mama!
Als de geest van een vrouw voor 49 dagen een tweede kans krijgt op leven, verschijnt ze opnieuw voor haar hertrouwde echtgenoot en jonge dochter.
Hyena
Twee rivaliserende advocaten met rijke klanten gaan nietsontziend te werk om hun ambities waar te maken en te overleven in een wereld waar het ieder voor zich is.
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.