Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

My Beautiful Broken Brain

Documentaire, 2016, 84 minuten
My Beautiful Broken Brain
Op haar 34e kreeg ze een herseninfarct en moest ze opnieuw leren spreken, lezen en schrijven. Een moeilijk maar inspirerend verhaal.
De documentaire My Beautiful Broken Brain is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 84 minuten. Deze documentaire toont aan dat uitvoerend producent David Lynch een sleutelrol speelde in de revalidatie van Lotje Sodderland. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Intellectueel, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Beautiful Broken Brain op IMDB

Score: 7,1 van de 10

MY BEAUTIFUL BROKEN BRAIN is 34 year old Lotje Sodderland's personal voyage into the complexity, fragility and wonder of her own brain following a life changing hemorrhagic stroke. Regaining consciousness to an alien world - Lotje was thrown into a new existence of distorted reality where words held no meaning and where her sensory perception had changed beyond recognition. This a story of pioneering scientific research to see if her brain might recover - with outcomes that no one could have predicted. It is a film about hope, transformation and the limitless power of the human mind.

Acteurs in My Beautiful Broken Brain

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals My Beautiful Broken Brain

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.