Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mustang Island

Film, 2017, 86 minuten
Mustang Island
Nadat Bill is gedumpt op oudejaarsavond, volgt hij zijn ex-vriendin naar een stadje aan de Golfkust, maar onderweg stapelen de problemen zich op.
De film Mustang Island is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Mustang Island is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mustang Island op Moviemeter

Bill wordt door zijn vriendinnetje gedumpt op oudejaarsavond. Samen met zijn vrienden rijdt hij naar een badplaats buiten het seizoen. Hij wil haar absoluut terugwinnen. Onderweg stapelen de problemen zich echter op.

Mustang Island op IMDB

Score: 7,4 van de 10

After his girlfriend dumps him at a New Year's Eve party, Bill and his friends drive to an off-season beach town to win her back.

Acteurs in Mustang Island

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Mustang Island

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.