Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Murderville

Tv-serie, 2022
Murderville
In deze geïmproviseerde misdaadcomedy onderzoekt de excentrieke detective Terry Seattle een reeks moorden met beroemde gasten die niet vooraf op de hoogte zijn gebracht.
De tv-serie Murderville is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Will Arnett met speciale gasten Conan O'Brien, Marshawn Lynch, Kumail Nanjiani, Annie Murphy, Sharon Stone en Ken Jeong. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.Murderville is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Excentriek, Stout.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murderville op IMDB

Trapped in a sleepy small town two true crime obsessed women play detective when girls start disappearing in their own backyard. As bodies are found, the women see if they can beat the cops to track the serial killer.

Acteurs in Murderville

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Pools;Portugees (Brazilië)
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Vereenvoudigd Chinees;Traditioneel Chinees

Meer zoals Murderville

Love

Love

(2018)

Flaked

Flaked

(2017)

The Ranch

The Ranch

(2020)

GLOW

GLOW

(2019)

Girlboss

Girlboss

(2017)

On My Block

On My Block

(2021)

Plan Cœur

Plan Cœur

(2022)

Gentefied

Gentefied

(2021)

The Letdown

The Letdown

(2019)

Feel Good

Feel Good

(2021)

Special

Special

(2021)

Decoupled

Decoupled

(2021)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
Dead End: Paranormal Park
Twee tieners en een pratende mopshond gaan de strijd aan met demonen in een spookachtig pretpark. Misschien redden ze de wereld wel van een bovennatuurlijke apocalyps.
Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet
Samenzweringen, fraude, geweld, moord – wat in de virtuele wereld begint, kan snel werkelijkheid worden. Internet kent geen grenzen en dat geldt ook voor de gevolgen.
Maldivas
Een jonge vrouw wil een mysterie onderzoeken en verhuist naar een luxueus flatgebouw waar ze in contact komt met de excentrieke − en verdachte − bewoners.
God's Favorite Idiot
De lieve Clark lijkt niet het type dat God zou kiezen om het kwaad te bevechten. Hij moet zijn vrienden om hulp vragen om het woord te verspreiden en de wereld te redden.