Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story

Documentaire, 2020, 97 minuten
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.
De documentaire Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story op IMDB

After 16-year-old Cyntoia Brown is sentenced to life in prison, questions about her past, physiology and the law itself call her guilt into question.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
In deze documentaire beleef je de hallucinogene hoogte- en dieptepunten van sterren, die via animaties en reconstructies hun grappige en geestverruimende verhalen delen.