Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ms. Pat: Y'all Wanna Hear Something Crazy?

Film, 2022, 54 minuten
Ms. Pat: Y'all Wanna Hear Something Crazy?
Miss Pat grapt over absurditeiten in de opvoeding, dierenliefhebbers en onfortuinlijke lippentrends terwijl ze eerlijk en met humor over haar pijnlijke verleden praat.
De film Ms. Pat: Y'all Wanna Hear Something Crazy? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 54 minuten. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.Ms. Pat: Y'all Wanna Hear Something Crazy? is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Rauw, Stout.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Meer zoals Ms. Pat: Y'all Wanna Hear Something Crazy?

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joel Kim Booster: Psychosexual
Op het podium in LA heeft comedian Joel Kim Booster het over gelekte selfies, eten bij P.F. Chang's, geheimen bewaren en waarom katten beter zijn dan honden.
Hablar
Op het Lavapiés-plein in Madrid kruisen 20 verhalen elkaar in één doorlopende opname. Elk verhaal toont de kracht van woorden, gesprekken en communicatie.
Snoop Dogg's F*cn Around Comedy Special
Snoop Dogg presenteert een nacht vol muziek en stand-upcomedy waarbij zijn vrienden, waaronder Katt Williams en Mike Epps, het podium onveilig mogen maken.
Parada Serc
Een carrièregerichte vrouw reist naar Krakau om haar baan te redden. Daar ontmoet ze een charmante weduwnaar, zijn zoon en hun viervoetige beste vriend.
Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live
Jane Fonda en Lily Tomlin presenteren een iconisch eerbetoon aan vrouwen in comedy, met stand-upshows van onder meer Cristela Alonzo, Margaret Cho en Michelle Buteau.