Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mowgli

Mowgli: Legend of the Jungle
Film, 2018, 104 minuten
Mowgli
Een weesjongen die in de jungle is opgevoed door dieren neemt zijn lot in eigen hand en gaat de confrontatie aan met een gevaarlijke vijand en zijn menselijke afkomst.
De film Mowgli is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mowgli op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A human child raised by wolves must face off against a menacing tiger named Shere Khan, as well as his own origins.

Acteurs in Mowgli

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Frans;Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Mowgli

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.