Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mother's Day

Día de las madres
Film, 2016, 117 minuten
Mother's Day
In deze comedy zullen moeders uit Atlanta (en één weduwnaar die het spoor bijster is) Moederdag niet snel vergeten door alles wat ze meemaken.
De film Mother's Day is uitgebracht in 2016 en duurt 117 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Ontroerend, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mother's Day op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Follows the lives of different mothers on Mothers Day. Sandy (Aniston) is happily divorced, until she finds out her ex-husband eloped with a much younger woman. Now she must learn to deal with big changes in her life as her two boys now have a step-mom. Sisters Jesse (Hudson) and Gabi (Chalke) get an unexpected surprise from their mother, who is not happy to find out Gabi is a lesbian and Jesse is married to a man of color. Miranda (Roberts) doesn't have any kids and is focusing on her career. Kristin (Robertson) is enjoying life as a new mother but is feeling pressure from her boyfriend to get married. Bradley (Sudeikis) is trying hard to be the best parent for his two girls since their mom passed away last year, however his idea of Mothers Day is pretending it doesn't exist at all.

Acteurs in Mother's Day

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Mother's Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
Let It Snow
Een sneeuwstorm treft op kerstavond een klein stadje, met de nodige gevolgen voor de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren.
Seth Meyers: Lobby Baby
Seth Meyers, een voormalig medewerker van SNL en de scherpe koning van latenight-tv, komt achter zijn bureau vandaan om vrolijke verhalen uit zijn leven te vertellen.
Tune in for Love
In de jaren 90 ontmoeten een student en een verlegen tiener elkaar in een bakkerij. Ze houden door de jaren heen contact, maar het noodlot blijft hen uiteendrijven.
Up North
Een verwende erfgenaam moet een jaar in dienst van het land werken om zijn vaders vermogen te erven, maar maakt in een nieuwe omgeving andere plannen.