Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mother/Android

Film, 2022, 109 minuten
Mother/Android
Een jonge, zwangere vrouw en haar vriend zoeken wanhopig naar veiligheid in een postapocalyptische wereld geteisterd door een gewelddadige opstand van androïden.
De film Mother/Android is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 109 minuten. violence and language Mother/Android is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mother/Android op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Georgia and her boyfriend Sam go on a treacherous journey to escape their country, which is caught in an unexpected war with artificial intelligence. Days away from the arrival of their first child, the couple must face No Man's Land, a stronghold of the android uprising, in hopes of reaching safety.

Acteurs in Mother/Android

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Penyalin Cahaya
Wanneer een studente een beurs verliest vanwege foto's die op een feestje van haar zijn genomen, onderzoekt ze of er die avond iets verschrikkelijks met haar is gebeurd.
Brazen
Detectiveschrijfster Grace Miller weet met dodelijke precisie een motief te bepalen. En die vaardigheid heeft ze hard nodig om de moord op haar zus te ontrafelen.
Secret in Their Eyes
Een voormalige FBI-agent heropent de gruwelijke, 13 jaar oude moordzaak van zijn collega en stuit op schokkende feiten die al die tijd verborgen zijn gebleven.
Don't Look Up
Twee astronomen gaan op mediatour om te waarschuwen dat er een allesvernietigende komeet op weg is richting de aarde. Maar niemand is geïnteresseerd in echt nieuws.
The Prestige
Twee rivaliserende goochelaars beginnen steeds meer risicovolle trucs uit te voeren om elkaar te overtreffen. Al snel worden deze trucs dodelijk.