Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mother/Android

Film, 2022, 111 minuten
Mother/Android
Een jonge, zwangere vrouw en haar vriend zoeken wanhopig naar veiligheid in een postapocalyptische wereld geteisterd door een gewelddadige opstand van androïden.
De film Mother/Android is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 111 minuten. Dystopische thriller van de schrijver van 'Project Power', Mattson Tomlin. Met Chloë Grace Moretz en Algee Smith. violence and language. Mother/Android is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mother/Android op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Georgia and her boyfriend Sam go on a treacherous journey to escape their country, which is caught in an unexpected war with artificial intelligence. Days away from the arrival of their first child, the couple must face No Man's Land, a stronghold of the android uprising, in hopes of reaching safety.

Acteurs in Mother/Android

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ana by Day
Als ze hoort dat ze een dubbelgangster heeft die haar leven heeft overgenomen, moet de jonge vrouw kiezen tussen haar eigen identiteit en haar nieuwe anonimiteit.
Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War
Het eerste seizoen van 'SAC_2045' is terug, dit keer als film. Het is 2045. Motoko Kusanagi en Sectie 9 keren terug om een gevaarlijke nieuwe dreiging te bestrijden.
Robert the Doll
Angstaanjagende, bovennatuurlijke gebeurtenissen teisteren de familie Otto nadat hun ontevreden huishoudster een mysterieuze oude pop aan hun zoon heeft geschonken.
Thar
Als een slaperig woestijnstadje wordt opgeschrikt door moord en het gruwelijke martelplan van een vreemdeling, ziet een ervaren agent kans om zichzelf te bewijzen.
The 6th Day
Een helikopterpiloot op de dodenlijst van een moorddadige magnaat weet levend te ontsnappen. Nadat de magnaat hem heeft gekloond, begint de strijd om zijn identiteit.