Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Morir para contar

Documentaire, 2018, 88 minuten
Morir para contar
Filmmaker Hernán Zin zoekt naar antwoorden na een ongeluk in 2012 dat zijn leven veranderde. Hij interviewt andere oorlogsjournalisten over de impact van hun werk.
De documentaire Morir para contar is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 88 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Morir para contar op IMDB

Score: 7 van de 10

"Morir para contar" tells the stories of Spanish war correspondant dead while doing their work.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Morir para contar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Life Overtakes Me
Door hun trauma trekken honderden vluchtelingenkinderen zich terug uit de onzekerheid van hun leven naar een comateuze toestand, het zogenaamde 'terugtredingssyndroom'.
Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now
Oprah Winfrey praat met de vrijgesproken mannen die ooit bekendstonden als The Central Park Five. Ook de cast en producenten komen aan het woord in When They See Us.
Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
In deze mix van feiten en fantasie kijkt Martin Scorsese terug op Bob Dylans Rolling Thunder Revue-tour in 1975, in een land dat klaar was voor vernieuwing.
Elisa y Marcela
In 1901 doet de Spaanse Elisa Sánchez Loriga zich voor als man om te kunnen trouwen met een andere vrouw, Marcela Gracia Ibeas. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.