Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Monster

Film, 2024, 84 minuten
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
De film Monster is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 84 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Monster is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Griezelig, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Monster

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Indonesisch - Audiodescriptie;Indonesisch [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Indonesisch

Meer zoals Monster

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Colors of Evil: Red
Het lichaam van een meisje wordt gevonden op een strand in het Poolse Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
24 Jam Bersama Gaspar
Een privédetective heeft nog maar 24 uur te leven en volgt een spoor van verwarrende aanwijzingen om de verdwijning van zijn jeugdvriend op te lossen.