Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mokalik (Mechanic)

Film, 2019, 99 minuten
Mokalik (Mechanic)
Het leven van een jongen verandert wanneer hij moet gaan werken in een garagebedrijf ver van huis. Als hij een kans krijgt, moet hij een moeilijke keuze maken.
De film Mokalik (Mechanic) is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Mokalik (Mechanic) is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mokalik (Mechanic) op IMDB

'Mokalik' follows the career of an 11-year-old boy, Ponmile, from the middle-class suburbs who spends the day as a lowly apprentice at a mechanic workshop in order to view life from the ...

Acteurs in Mokalik (Mechanic)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Mokalik (Mechanic)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Banlieusards
Drie broers – een gangster, een academicus en een beïnvloedbare tiener – leren harde lessen en proberen zich staande te houden in een ruige wijk.
The Bling Lagosians
Het glamoureuze verjaardagsfeest voor een 51-jarige matriarch zet haar naam en erfenis op het spel als de familieschulden aan het licht dreigen te komen.
Merry Men: The Real Yoruba Demons
De vier rijkste vrijgezellen van Abuja genieten van een leven met snelle auto's, prachtige huizen en aandacht van vrouwen, terwijl ze hun echte leven verbergen.
King of Boys
De politieke ambities van een sterke zakenvrouw lopen gevaar door haar connecties met de onderwereld. Alles staat op het spel bij de machtsstrijd die daarop volgt.
First Kiss
Een overenthousiaste medewerkster van een cosmeticabedrijf huurt een dromerige fotograaf in die heimelijk in het krijt staat bij een grote rivaal: haar schimmige tante.