Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mokalik (Mechanic)

Film, 2019, 99 minuten
Mokalik (Mechanic)
Het leven van een jongen verandert wanneer hij moet gaan werken in een garagebedrijf ver van huis. Als hij een kans krijgt, moet hij een moeilijke keuze maken.
De film Mokalik (Mechanic) is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Mokalik (Mechanic) is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mokalik (Mechanic) op IMDB

'Mokalik' follows the career of an 11-year-old boy, Ponmile, from the middle-class suburbs who spends the day as a lowly apprentice at a mechanic workshop in order to view life from the ...

Acteurs in Mokalik (Mechanic)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Mokalik (Mechanic)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Ballet
Twee arme tieners uit Mumbai zijn ontdekt door een excentrieke balletmeester, maar krijgen tijdens het najagen van hun dansdromen te maken met intolerantie en afkeuring.
Horse Girl
Een lief buitenbeentje dat van knutselen, paarden en bovennatuurlijke misdaadseries houdt, merkt dat haar steeds helderdere dromen haar echte leven binnenkomen.
La boda de la abuela
Op de avond vóór oma's bruiloft met de veel jongere tuinman Julio komen twee totaal verschillende families samen voor een weekend vol leugens, drama en botsende culturen.
37 Seconds
Een jonge manga-artieste, gevangen door de maatschappij en familieverplichtingen, begint aan een vreemde reis naar seksuele vrijheid en persoonlijke bevrijding.
Luna Nera
Een tienermeisje in het 17e-eeuwse Italië ontdekt haar toekomst binnen een familie van heksen, net als de vader van haar vriend jacht op haar maakt wegens hekserij.