Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mitten in Deutschland: NSU

NSU: German History X
Tv-serie, 2016
Mitten in Deutschland: NSU
Na de Duitse eenwording begint de neonazistische Nationalsozialistischer Untergrund te moorden, en voert de politie een moeizame strijd om de daders te pakken.
De tv-serie Mitten in Deutschland: NSU is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Ontving in 2017 de Deutscher Fernsehpreis voor Beste miniserie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mitten in Deutschland: NSU op Moviemeter

Het waargebeurde verhaal van NSU gaat over de misdaden van de National Socialist Underground, een op zichzelf staand neonazi commando dat verdacht wordt van diverse moorden op immigranten en enkele bankovervallen. De makers hebben getracht om de over meer dan twintig jaar verspreide gebeurtenissen zo waarheidsgetrouw mogelijk neer te zetten.

Mitten in Deutschland: NSU op IMDB

Score: 7,4 van de 10

The high-end drama, based on true and current events, explores the story of a far-right German terrorist group called National Socialist Underground, who killed immigrants just after the fall of the Iron Curtain in the 1990s. These events became known as the Bosphorus Serial Murders, and one of the suspected members, Beate Zschäpe, is still on trial today.

Acteurs in Mitten in Deutschland: NSU

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Mitten in Deutschland: NSU

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.