Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Minecraft: Story Mode

Tv-serie, 2015
Minecraft: Story Mode
Beleef je eigen avontuur in de wereld van Minecraft. De toekomst ligt in jouw handen, want je beslissingen bepalen het verhaal. Denk dus goed na over je keuzes!
De tv-serie Minecraft: Story Mode is uitgebracht in 2015. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Minecraft: Story Mode op IMDB

Score: 7,8 van de 10

From the company that is single-handedly keeping the adventure game adventure relevant, comes their biggest challenge yet - making a story out of a block simulating game for 8 year-olds. Its MINECRAFT STORYMODE!

Acteurs in Minecraft: Story Mode

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Engels

Meer zoals Minecraft: Story Mode

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.