Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

MINDHUNTER

Tv-serie, 2017
MINDHUNTER
Eind jaren 70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.
De tv-serie MINDHUNTER is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Cameron Britton kreeg een Emmy-nominatie voor de rol van Edmund Kemper in de serie van David Fincher en Charlize Theron. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. MINDHUNTER is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

MINDHUNTER op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Mindhunter is a TV series starring Jonathan Groff, Holt McCallany, and Anna Torv. Set in the late 1970s, two FBI agents are tasked with interviewing serial killers to solve open cases.

Acteurs in MINDHUNTER

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals MINDHUNTER

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.