Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mike Epps: Don't Take It Personal

Film, 2015, 59 minuten
Mike Epps: Don't Take It Personal
Mike Epps maakt iedereen in het Orpheum Theatre in Los Angeles aan het lachen met zijn weergaloze imitaties en gedurfde, rauwe humor.
De film Mike Epps: Don't Take It Personal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 59 minuten. Mike Epps begon zijn carrière bij Def Comedy Jam en werd beroemd als Day-Day Jones in twee Friday-films van Ice Cube. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mike Epps: Don't Take It Personal op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Mike Epps: Don't Take It Personal is a movie starring Mike Epps. Mike Epps tears up the stage at L.A.'s historic Orpheum Theatre in a special packed with blistering impressions and unapologetically raunchy swagger.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Mike Epps: Don't Take It Personal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Murder Mystery
Op een langverwachte reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen.
Savage Raghda
Om zijn zoon te helpen gebruikt een alleenstaande vader ten einde raad zijn visagie-talent om zich als vrouw te verkleden en zo een ​​rol in een commercial te krijgen.
Jo Koy: Comin' In Hot
Comedian Jo Koy treedt op in Hawaii en geeft zijn eerlijke mening over culturele eigenaardigheden, vaderschap zonder filters en nog veel meer.
Luka Chuppi
Een dorps stel doet alsof ze gaan trouwen, zodat ze kunnen samenwonen. Ze verbergen het voor hun orthodoxe families en raken in talloze ongemakkelijke situaties verzeild.