Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mike Epps: Don't Take It Personal

Film, 2015, 59 minuten
Mike Epps: Don't Take It Personal
Mike Epps maakt iedereen in het Orpheum Theatre in Los Angeles aan het lachen met zijn weergaloze imitaties en gedurfde, rauwe humor.
De film Mike Epps: Don't Take It Personal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 59 minuten. Mike Epps begon zijn carrière bij Def Comedy Jam en werd beroemd als Day-Day Jones in twee Friday-films van Ice Cube. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mike Epps: Don't Take It Personal op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Mike Epps: Don't Take It Personal is a movie starring Mike Epps. Mike Epps tears up the stage at L.A.'s historic Orpheum Theatre in a special packed with blistering impressions and unapologetically raunchy swagger.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Mike Epps: Don't Take It Personal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
Whindersson Nunes: Adulto
De Braziliaanse YouTube-sensatie Whindersson Nunes blikt terug op het begin van zijn carrière en nog veel meer in een reeks speelse verhalen en bijzondere liedjes.
Tiffany Haddish Presents: They Ready
Tiffany Haddish kiest zes verschillende comedians die hun rauwe humor tonen in een reeks dynamische specials.
The Inbestigators
Vier slimme schoolkinderen beginnen hun eigen detectivebureau en vloggen over hun avonturen. Daardoor worden ze al gauw vrienden.