Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mike Birbiglia: My Girlfriend's Boyfriend

Film, 2013, 75 minuten, 406.366 beoordelingen
Mike Birbiglia: My Girlfriend's Boyfriend
In Mike Birbiglia's My Girlfriend's Boyfriend deelt Mike een leven vol romantische blunders. Op deze hilarische reis gaat hij naarstig op zoek naar begrip in de liefde.
De film Mike Birbiglia: My Girlfriend's Boyfriend is uitgebracht in 2013 en duurt 75 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mike Birbiglia: My Girlfriend's Boyfriend op IMDB

Score: 8 van de 10

Mike Birbiglia tells the touching story of his believing and disbelieving in love.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Frans (Canada)

Meer zoals Mike Birbiglia: My Girlfriend's Boyfriend

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
Princess Power
Prinsessenvriendjes uit vier verschillende fruitrijken (Blauwe Bessen, Kiwi, Ananas en Frambozen) komen in actie om hun werelden beter te maken.
Welcome to Waikiki 2
Voor de financiering van hun eigen filmproject beginnen een regisseur, acteur en scenarioschrijver een guesthouse in Seoul dat plezier en romantiek in hun leven brengt.