Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Midnattssol

Tv-serie, 2016
Midnattssol
De bizarre moord op een Fransman in het uiterste noorden van Zweden leidt Franse en Zweedse rechercheurs naar een zieke wereld van rituele moorden.
De tv-serie Midnattssol is uitgebracht in 2016. ’Midnattssol’ was een van de winnaars van de publieksprijs voor Beste serie op het festival Séries Mania in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is IJzingwekkend, Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Midnattssol op IMDB

Score: 7,4 van de 10

The brutal murder of a French citizen sees French homicide investigator Kahina Zadi (Leïla Bekhti) go to Kiruna, Sweden. Together with Rutger Burlin (Peter Stormare) she begins an investigation that soon takes on staggering proportions.

Acteurs in Midnattssol

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Midnattssol

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.