Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

Film, 2017, 54 minuten
Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special
Als Michael Bolton van de kerstman hoort dat hij tegen de kerst 75.000 nieuwe baby's nodig heeft, presenteert hij een 'telethon' om de wereld tot liefde te inspireren.
De film Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 54 minuten. The Lonely Island, Sarah Silverman, Fred Armisen, Maya Rudolph en anderen treden op in deze comedy- en variétéspecial. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special op IMDB

Score: 6,8 van de 10

After Santa tells Michael Bolton that he needs 75,000 new babies by Christmas to meet toy supply, Michael Bolton hosts a sexy telethon to get the world to start making love.

Acteurs in Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Spy
In de jaren 60 gaat de Israëlische geheim agent Eli Cohen undercover in Syrië op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad.
Archibald en het grote leven
Het zorgeloze kuiken Archibald vergeet soms zijn klusjes te doen, maar hij vergeet nooit om plezier te maken. Het leven is immers een avontuur!
RuPaul’s Drag Race: Untucked!
De ruzies. De geheimen. De valsheid! Kijk mee achter de schermen met de deelnemers van ‘RuPaul's Drag Race’ en kijk wat er buiten de catwalk gebeurt.
The A List
Een groepje tieners is op vakantiekamp op een afgelegen eiland in deze spannende, bovennatuurlijke thriller vol romantiek, rivaliteit en grote mysteries.
Vis a vis
Een naïeve jonge vrouw belandt in de gevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Ze moet leren overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving.