Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

Film, 2017, 54 minuten
Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special
Als Michael Bolton van de kerstman hoort dat hij tegen de kerst 75.000 nieuwe baby's nodig heeft, presenteert hij een 'telethon' om de wereld tot liefde te inspireren.
De film Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 54 minuten. The Lonely Island, Sarah Silverman, Fred Armisen, Maya Rudolph en anderen treden op in deze comedy- en variétéspecial. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special op IMDB

Score: 6,8 van de 10

After Santa tells Michael Bolton that he needs 75,000 new babies by Christmas to meet toy supply, Michael Bolton hosts a sexy telethon to get the world to start making love.

Acteurs in Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Kipo en het tijdperk der wonderwezens
Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje zoekt haar weg in een wereld vol gemuteerde dieren om met de hulp van haar chaotische team te overleven en thuis te komen.