Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mia and Me

Tv-serie, 2015, 62.882 beoordelingen
Mia and Me
Door een mysterieus geschenk van haar overleden ouders wordt de 12-jarige Mia naar een betoverende wereld van elven, eenhoorns en de boze koningin Panthea gestuurd.
De tv-serie Mia and Me is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mia and Me op IMDB

Score: 8 van de 10

Plunged into a fantastic fairy tale turned real, Mia must find the strength within herself to save a race of unicorns - and an entire world.

Acteurs in Mia and Me

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Mia and Me

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.