Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mere Pyare Prime Minister

Film, 2019, 103 minuten
Mere Pyare Prime Minister
Wanneer zijn moeder een traumatische ervaring heeft, reist een jongen uit de sloppenwijken van Mumbai naar Delhi om gerechtigheid te te eisen bij de minister-president.
De film Mere Pyare Prime Minister is uitgebracht in 2019 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Ontroerend.

Mere Pyare Prime Minister op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A story about four children living in a Mumbai slum in India. An eight-year old Kanhu writes a letter to the Prime Minister after a dramatic incident with his mother. A small boy has to achieve the impossible.

Acteurs in Mere Pyare Prime Minister

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Mere Pyare Prime Minister

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Article 15
Kastediscriminatie blijkt rauwe realiteit wanneer een oprechte agent uit de stad een ​​moord gaat onderzoeken in het hart van India.
Mokalik (Mechanic)
Het leven van een jongen verandert wanneer hij moet gaan werken in een garagebedrijf ver van huis. Als hij een kans krijgt, moet hij een moeilijke keuze maken.
Kardec
In het katholieke Frankrijk van de 19e eeuw richt professor Léon Rivail na een seance het spiritisme op. Daarmee krijgen de autoriteiten hem in het vizier.
Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.
Game Over (Tamil Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.