Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mere Pyare Prime Minister

Film, 2019, 103 minuten
Mere Pyare Prime Minister
Wanneer zijn moeder een traumatische ervaring heeft, reist een jongen uit de sloppenwijken van Mumbai naar Delhi om gerechtigheid te te eisen bij de minister-president.
De film Mere Pyare Prime Minister is uitgebracht in 2019 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Ontroerend.

Mere Pyare Prime Minister op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A story about four children living in a Mumbai slum in India. An eight-year old Kanhu writes a letter to the Prime Minister after a dramatic incident with his mother. A small boy has to achieve the impossible.

Acteurs in Mere Pyare Prime Minister

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Mere Pyare Prime Minister

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.
The Half Of It
Ellie Chu is slim en zit krap bij kas. Als ze voor geld een liefdesbrief schrijft voor een jongen, verwacht ze niet dat ze vrienden worden. Of op hetzelfde meisje vallen.
Betonrausch
Een jonge man gaat tot het uiterste om rijk te worden en zet met zijn handlanger de Berlijnse vastgoedmarkt op zijn kop, totdat hun succes alles kapot dreigt te maken.