Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mere Pyare Prime Minister

Film, 2019, 103 minuten
Mere Pyare Prime Minister
Wanneer zijn moeder een traumatische ervaring heeft, reist een jongen uit de sloppenwijken van Mumbai naar Delhi om gerechtigheid te te eisen bij de minister-president.
De film Mere Pyare Prime Minister is uitgebracht in 2019 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Ontroerend.

Mere Pyare Prime Minister op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A story about four children living in a Mumbai slum in India. An eight-year old Kanhu writes a letter to the Prime Minister after a dramatic incident with his mother. A small boy has to achieve the impossible.

Acteurs in Mere Pyare Prime Minister

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Mere Pyare Prime Minister

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Super Deluxe
Seks, stigma en spiritualiteit komen samen in deze aparte verhalen over een angstige puber, een ontrouwe echtgenote en een transseksuele vrouw die in haar verleden duikt.
4 latas
Twee oude vrienden maken opnieuw de woestijnroadtrip van Spanje naar Mali om een stervende vriend te kunnen zien. Zijn dochter, met wie hij weinig contact had, reist mee.
Little Singham Bandarpur Mein Hu Ha Hu
Het aapje van de kleine Singham, Chikki, zit vast in de magische wereld van Bandarpur! Kan de kinderagent zijn geliefde huisdier redden voordat het te laat is?
Cities of Last Things
In een verhaal dat steeds verder teruggaat in de tijd, neemt een man met een ingewikkeld verleden wraak op de personen die hem jaren geleden onrecht hebben aangedaan.
Romeo Akbar Walter
In 1971 wordt de zoon van een gesneuvelde majoor geronseld door de geheime dienst van India en in de aanloop naar de oorlog als undercoveragent in Pakistan gestationeerd.