Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mercy

My Days of Mercy
Film, 2016, 87 minuten
Mercy
Als twee broers hun stervende moeder bezoeken, komen oude geheimen naar boven en komen ze in een conflict op leven en dood met hun halfbroers.
De film Mercy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mercy op Moviemeter

De zussen Lucy en Martha Morrow wonen regelmatig executies bij waar ze de mening delen de doodstraf af te schaffen. Op een dergelijk moment ziet Lucy Mercy, dochter van een politieagent wiens partner is gedood. De dader staat op het punt een dodelijke injectie te krijgen en Mercy is aanwezig om gerechtigheid te zien geschieden. De twee vrouwen delen gauw een diepe band.

Mercy op IMDB

Score: 5 van de 10

A single mom and her two boys help take care of their grandmother with mystical powers.

Acteurs in Mercy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Mercy

Hemlock Grove

Hemlock Grove

(2015)

Rebirth

Rebirth

(2016)

7 años

7 años

(2016)

Ludo

Ludo

(2015)

Case

Case

(2015)

Divines

Divines

(2016)

Paranoid

Paranoid

(2016)

U Turn

U Turn

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.