Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Meet the Adebanjos

Tv-serie, 2016
Meet the Adebanjos
In Zuid-Londen botsen tradities met cultuur als een Nigeriaanse vader zijn moderne Britse familie ouderwetse Afrikaanse waarden probeert mee te geven.
De tv-serie Meet the Adebanjos is uitgebracht in 2016.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Meet the Adebanjos op IMDB

Score: 7,7 van de 10

A British sitcom about a British-Nigerian family living in Peckham, South London which covers themes such as job and financial insecurity, Bayo Adebanjo's insistence on instilling African style discipline on his children, and eccentric Auntie Funke's struggles to find love.

Acteurs in Meet the Adebanjos

Meer zoals Meet the Adebanjos

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.
Stay Close
Als Carlton Flynn 17 jaar later op precies dezelfde avond verdwijnt als Stewart Green, komt er een kettingreactie op gang in de levens van de mensen om hen heen.
Hilda and the Mountain King
Wanneer Hilda in het lichaam van een trol ontwaakt, moet ze haar intelligentie en moed gebruiken om thuis te komen, weer mens te worden en de stad Trolberg te redden.
Anxious People
Een bankovervaller houdt de bezoekers van een open huis gegijzeld tot hij plotseling in rook opgaat. De politie staat versteld en iedereen wordt verdacht.
Azcárate: No Holds Barred
De Colombiaanse actrice en comedian Alejandra Azcárate combineert stand-upcomedy met een talkshowformat. Hilariteit alom, en reflecties op leeftijd, liefde en seks.