Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mea Culpa

Film, 2024, 120 minuten
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
De film Mea Culpa is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 120 minuten. Tyler Perry schreef, regisseerde en produceerde deze romantische thriller met Kelly Rowland en Trevante Rhodes. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Mea Culpa is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sensueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mea Culpa

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Mea Culpa

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
From the Ashes
Op een strenge meisjesschool laait een mysterieuze brand op. Iedereen vraagt zich af of het een ongeluk was of brandstichting.
Leave the World Behind
Het familie-uitje naar een luxueus huurhuis neemt een onheilspellende wending wanneer een cyberaanval al hun apparaten uitschakelt en twee vreemden aan de deur verschijnen.
Blood Vessel
Zes mensen ontvluchten een stad die is vervuild door olie, komen elkaar per toeval tegen. Ze verstoppen zich op een mysterieus schip zonder te weten wat voor gevaar hen wacht.
NAGA
Een jonge vrouw strandt na een geheim feest in de woestijn en moet langs een wraakzuchtige kameel en nog meer ellendigs zien te komen om op tijd weer thuis te zijn.