Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maurício Meirelles: Levando o Caos

Film, 2020, 63 minuten
Maurício Meirelles: Levando o Caos
In deze stand-upspecial verkent comedian Mauricio Meirelles zijn chaotische geest met vernietigend grappige opvattingen over familie, vooroordelen, schildpadden en meer.
De film Maurício Meirelles: Levando o Caos is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 63 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Maurício Meirelles: Levando o Caos is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maurício Meirelles: Levando o Caos op IMDB

He's mid-30s going on 79, with scathingly funny views on fatherhood, marriage and society. Let Maurício Meirelles give you a tour of his chaotic mind.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portuguees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portuguees (Brazilië)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.