Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marvel's Luke Cage

Tv-serie, 2018
Marvel's Luke Cage
Een onkwetsbare ex-gedetineerde met een hoodie vecht om zijn naam te zuiveren en zijn buurt te redden. Hij zocht geen ruzie, maar de mensen hebben een held nodig.
De tv-serie Marvel's Luke Cage is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Luke Cage is een van de honderd populairste stripfiguren aller tijden volgens de gerenommeerde entertainmentsite IGN. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Marvel's Luke Cage is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Somber, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marvel's Luke Cage op IMDB

Score: 7,4 van de 10

When a sabotaged experiment gives him super strength and unbreakable skin, Luke Cage becomes a fugitive attempting to rebuild his life in Harlem and must soon confront his past and fight a battle for the heart of his city.

Acteurs in Marvel's Luke Cage

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Marvel's Luke Cage

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.